NİLTİMDER’DEN VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Nilüfer Ticaret Merkezi İş İnsanları Derneği (NİLTİMDER) Başkanı Olgun Karabiber ve yönetim kurulu üyeleri, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı ziyaret etti.
 Tarih: 15-05-2024 10:11:30
NİLTİMDER’DEN VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ’A ZİYARET

Endüstriyel tesislere birçok alanda tedarik hizmeti veren 3 bine yakın firmanın faaliyet gösterdiği Nilüfer Ticaret Bölgesi’nin yönetimi NİLTİMDER, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri 1. Olağan Genel Kurulun ardından, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette konuşan NİLTİMDER Başkanı Olgun Karabiber, 30 bin kişiye istihdam sağlayan bölgede 3 bin firmanın yer aldığını söyleyerek, “Elektrik-elektronik, makine, metal, otomasyon, otomotiv yan sanayi, yedek parça, hırdavat, inşaat, kimya, kauçuk ve bilişim gibi sektörlerde faaliyet gösteren bölgemizde yıllık 100 milyar TL’nin üzerinde ekonomik hacim oluşmaktadır. Bursa ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyoruz” dedi.

Başkan Karabiber, Nilüfer Ticaret Bölgesi’nin altyapı hizmetlerinin tamamlanması, ulaşım ve haberleşme gibi konuların da eksikliklerinin giderilmesine yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ise NİLTİMDER yönetiminin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bursa ekonomisi için çok önemli bir merkez olan bölgeyi kısa süre önce ziyaret ettiğini ve bölgenin ihtiyacı durumundaki sağlık ocağı, itfaiye ve karakol gibi çalışmaların takipçisi olacağını söyledi.

Etiketler
  DİĞER BURSA Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş